Начало

Хотел Холидей е 4 звезден спа хотел във Велинград близо до езерото Клептуза. Велинград се намира на 78 км от Сандански, 64 км от Пловдив и на 79 км от Хисаря. Хотелът предлага на гостите си елегантно обзавеждане, комфорт, професионални грижи, удобства и обслужване от персонала. Хотелът е изключително подходящ, както за почивка и отдих, така и за бизнес събития като конференции, семинари, бизнес срещи и други. Гостите на спа хотел Холидей ще могат да се възползват от общи помещения на всеки от 3-те етажа на хотела, спа център, фризьорски салон, конферентна зала, охраняем паркинг, асансьор, ресторант, лоби бар, летен бар, шезлонги, чадъри, басейн за възрастни разполагащ с хидромасажна част и детски басейн. На разположение са също и VIP джакузи на покрива, тераса за релакс и тихи игри.

Настаняване в спа хотел Холидей Велинград
Спа хотел Холидей Велинград разполага с общо 27 стаи разпределени и обзаведени както следва:

  • 12 двойни стаи с отделни легла или спалня. Има възможност за допълнително легло
  • 1 двойна стая пригодена за хора с уреждания;
  • 8 луксозни стаи с отделни легла или спалня;
  • 1 студио Superior;
  • 2 апартамента Superior;
  • 1 VIP мезонет апартамент.

Всички стаи в хотела разполагат с баня с вана и предлагат уют и спокойствие.
Спа хотел Холидей Велинград предлага на гостите си още услуги като охраняем паркинг, сейф на рецепция, интернет достъп, факс услуги, копирни услуги, рум сервиз, пране и гладене, ютия на рецепция, събуждане по телефона и багажно помещение.

Спа Център в спа хотел Холидей Велинград
Страната ни е известна с това, че имаме множество източници на минерални води с изключително разнообразие от качества, а хотели в България построени на такива дестинации използват минерална вода за спа процедури и балнолечения. Спа хотел Холидей Велинград предлага своя спа център, където са съчетани здравословни процедури и приятни усещания в едно. Уникалният спа център на хотела е разпределен на 3 зони и разполага с басейн, витамина бар, зала за релакс, подгряващи и свободни лежанки, пейка с курни за крака, парна баня, сауна, хамам масаж и гоилямо разнообразие класичски масажи.
На разположение на гостите на хотела са още ресторантите и баровете на хотела. Хотелът разполага с лоби бар, ресторант с тераса, витамин бар и бар при басейна.

Бизнес център в спа хотел Холидей Велинград
Бизнес центърът към хотела е изключително подходящ за провеждане на бизнес срещи, семинари, корпоративни прояви, презентации, обучения, интервюта, делови срещи, пресконференции, продуктови презентации, официални вечери, коктейл партита и други. На разположение за целта са конферентна зала с капацитет 30 места, технически оборудвана с интернет достъп, аудио система и мултимедия с широк панорамен изглед. Екипът на хотела е на Ваше разположение за осъществяване на всички персонални изисквания за конкретно събитие, а също осигурява надеждна професионална организация на събитията. По предварителна заявка се осигуряват още флипчарт, екран, бяла дъска, телевизионна и видео техника, лекторска катедра, озвучителна уредба с микрофони, шрайбпроектор, офис техника, компютър и мултимедиен проектор и други.